کاریکاتوریزاسیون!

ساخت وبلاگ
به نام خدا

تو این کشور مدت هاست که اوضاع به شدت کاریکاتوری شده! مسائل کوچک بزرگ می شوند و مسائل بزرگ و ملی مهم نیستند و کسی نباید در این زمینه ها حرف بزنه!!!!!!!!!

مثلا شورای عالی امنیت ملی کشور (اطلاعاتی ها) اجازه می دن که غربی ها بیان و همه ی نقاط حساس هسته ای دوربین کار بذارن و از هر نقطه ای که دلشون بخواد هر لحظه که بخوان بازدید کنن اینها مهم نیست و اشکالی ندارد!

اما وقتی چند مدیر بی لیاقت و دزد برا خودشون فیش های چند صد میلیونی و میلیاردی صادر می کنند! اون کسی که این فیش ها رو لو میده و منتشر می کنه به قول وزیر بهداشت آدم بی دین و بی ادبی هستش و نباید این کار اشتباه رو انجام میداده!!!!!!!

یا مثلا برای امنیت اخلاقی کشور گشت ارشاد به قول خودشون راه انداختن تا مردم امنیت اخلاقی داشه باشن و به مدل مو و لباس پوشیدن مردم گیر میدن! اما هیچ گشت ارشادی برای ارشاد مقامات دولتی وجود نداره تا جلوی اختلاس های مقامات رو بگیره! یا جلوی دزدی ها رو بگیره!

تا حدی که آیت الله جوادی آملی چندین مرتبه در سخن رانی های خودشون به این نکته اشاره داشتند که: ما در این مملکت همه چیز داریم ولی آنچه نداریم، عرضه و امانت است، آنچه داریم اختلاس و بی عرضگی است.

سالهاست همه ی مردم عادی هم می دانند که بسیاری از کالاها در این کشور مافیای واردات و صادرات دارد و آنها با قاچاق یا واردات بی رویه تولید کشور را به زمین زده اند و قیمت ها را بالا و پایین می کنند و گرانی های مصنوعی ایجاد می کنند تا حدی که رهبر انقلاب هم چندی پیش اشاره کردند که سود بعضی ها در این واردات است و به مقامات فشار می آورند!!!!

"  از کالاهای وارداتی، همین‌طور که عرض کردیم، به‌طور معقول جلوگیری بشود. من طرف‌دار افراط در این قضایا نیستم؛ طرف‌دار حکمت و تدبیر در این قضایا هستم. نمیگویم دروازه‌ها را [ببندید]؛ نه، مراقبت کنید؛ ببینید چه چیزی باید وارد بشود، وارد کنید و چه چیزی نباید وارد بشود، وارد نکنید. من نمیدانم این قضیّه‌ی واردات خودروهای آمریکایی چیست که حالا سر زبانها افتاده و بعضی‌ها میگویند. خودروهای آمریکایی را خود آمریکایی‌ها مصرف نمیکردند؛ این در مطبوعات آمریکایی‌ها منعکس شد و ما دیدیم؛ میگفتند مصرفش زیاد است، سنگین است. مثلاً فرض کنید ما، از [محصول‌] فلان کارخانه‌ی خودروسازیِ رو به ورشکستگیِ آمریکا استفاده کنیم؛ آن‌هم آمریکا!(۵) جلوی اینها بایستی به‌طور جدّی ایستاد. چه کسی بِایستد؟ خود مسئولین، خود وزرای محترم. من میدانم که افرادی هستند، از پشت فشار می‌آورند -منفعت دارند، سود دارند، [لذا] فشار می‌آورند- جلوی این فشارها بِایستند، قبول نکنند. من نمیدانم اینکه میگویند واردات لوازم آرایشی در کشور چند میلیارد دلار است، راست است یا نه؟ من تحقیق نکرده‌ام، شما هم گمان نمیکنم خیلی تحقیق کرده باشید؛ اگر راست باشد بد است. [واردات‌] لوازم آرایشی، چند میلیارد [دلار]! آن‌هم در کشور ما که حالا این‌همه موانع و اشکالات برایش درست میکنند؛ برای اینکه فرض کنید فلان خانواده‌ی پول‌دارِ نوکیسه‌ی تازه‌به‌دنیارسیده دلشان میخواهد این را داشته باشند. شنیده‌ام بعضی‌هایش هم ناسالم است. [در مقابل] اینها بِایستند، مقاومت کنند و نگذارند.

 یک مسئله هم مسئله‌ی قاچاق است. بنده مکرّر با مسئولین دولتی در دولتهای مختلف راجع به همین مسئله‌ی واردات که صحبت میکنیم، میگویند اگر ما تعرفه‌ها را خیلی بالا ببریم یا جلوی واردات را بگیریم، همین جنس [به‌صورت‌] قاچاق می‌آید. به نظر شما این دلیل درستی است؟ خب، جلوی قاچاق را جدّی باید گرفت. ما تا حالا در مبارزه‌ی با قاچاق خیلی جدّی عمل نکرده‌ایم؛ در مبارزه‌ی با قاچاق جدّی عمل کنید. مراد من از قاچاق، فلان کوله‌بَرِ ضعیفِ بلوچستانی نیست که میرود آن‌طرف یک چیزی را برمیدارد روی کول خودش می‌آورد این‌طرف؛ اینها که چیزی نیست، اینها اهمّیّتی ندارد؛ با آنها مبارزه هم نشود اشکالی ندارد. من قاچاقهای سازمان‌یافته‌ی بزرگ را میگویم؛ ده‌ها کانتینر یا صدها کانتینر اجناس گوناگون قاچاق وارد کشور بشود؟ خب، باید برویم برخورد کنیم با اینها؛ ما دولتیم، ما قدرت داریم، ما میتوانیم؛ به‌طور جدّی با اینها برخورد کنیم. چند مرتبه که برخورد جدّی بشود، یا جلویش گرفته خواهد شد یا لااقل بسیار کاهش خواهد یافت. قاچاق بلای بزرگی است برای کشور؛ قاچاق از واردات دولتی و گمرکی بسیار بدتر است: اوّلاً سلامت جنس معلوم نیست؛ ثانیاً درآمدی از آن عاید دولت نمیشود؛ ثالثاً همان اِشکال واردات را دارد که کساد کردن بازار تولید داخلی است. اینها آسیبهای کوچکی نیست؛ باید با قاچاق به‌طور جدّی مقابله کرد. دستگاه مقابله‌ی با قاچاق را باید خیلی جدّی گرفت؛ قوی‌ترین آدمهایمان را باید بگذاریم برای این کار؛ و میشود؛ عقیده‌ی بنده این است که میشود؛ یا جلویش گرفته خواهد شد یا اگر بکلّی هم جلوگیری نشود، بخش مهمّی‌اش کاهش خواهد یافت. این یک مسئله‌ی بسیار اساسی است.

 یک مسئله‌ی دیگری که خیلی مهم است و من این را هم باز با تعدادی از وزرای ذی‌ربط -چه وزرای کشاورزی، چه وزرای صنعتی و چه بعضی از مسئولین دیگر دولتی- مکرّر در گذشته درمیان گذاشته‌ام، [این است که‌] گاهی اوقات یک جنسی در داخل میتواند تولید بشود، [امّا] بعضی‌ها که از واردات آن جنس سودهای کلانی میبرند می‌آیند جلوی این تولید داخلی را میگیرند؛ اگر شد با رشوه -آقا، این کارخانه را تعطیل کن یا نساز و این پول را بگیر- اگر زیر بار نرفت، با تهدید، با جنایت. من نمیخواهم حالا اسم کالاها را بیاورم؛ کالاهایی را می‌شناسیم که توان داخلی تولید در آنها هست امّا وارد میشود به‌خاطر اینکه یک عدّه‌ای از واردات منتفعند و نمیگذارند در داخل تولید بشود. یک نفر آدم مبتکر می‌آید، سرمایه‌ای هم دارد، فلان جنسی را که بسیار مصرفش در کشور زیاد است میخواهد تولید کند؛ میروند میگویند آقا! این را شما تولید نکن! ده میلیارد یا سی میلیارد بگیر تولید نکن؛ یا آن‌طرف زیر بار میرود و خودش را راحت میکند، یا اگر زیر بار نرفت، به او فشار می‌آورند و انواع و اقسام مشکلات را برایش درست میکنند، موانع قانونی سر راهش سبز میکنند، یا بالاخره در نهایت جنایت میکنند، به او ضربه میزنند و طرف را پشیمان میکنند. اینها چیزهای مهمّی است، اینها چیزهای امنیّتی است، اینها چیزهای ساده‌ای نیست، با این چیزها نمیشود ساده برخورد کرد. قاچاق این‌جوری است؛ سمّ تولید داخلی، قاچاق است."

یا در سخنرانی فروردین امسال ایشان فرمودند که خبرهایی به من رسیده که بعضا تا 60 درصد کارخانه ها در شهرک های صنعتی تعطیل شده اند

حالا این طرف جهانگیری معاون اول روحانی پس از انتشار اخباری مبنی بر تعطیلی شرکت ارج با 80 سال سابقه میاد تو تلویزیون میگه """اینکه دو تا کارخانه تعطیل شده اند رفرنس نیست و نمیشه نتیجه گرفت اقتصاد کشور دچار مشکل شده این حرف ها سیاه نمایی است!!!!!"

ده نمکی کارگردان اخراجی ها از خاطراتش می گفت که "چند سال پیش به وزارت کشور گیر دادیم و علیه اش نوشتیم ما رو خواست و گفت اگر راست میگید دقدقه ی اسلام دارید برید اون فیلم کفری که رو پرده است (آدم برفی ) رو بیارید پایین و میگه من با خودم فکر کردم که آره اینکه یه مرد نقش زن بازی کنه بده و فردا رفتیم فیلم رو از رو پرده آوردیم پایین اما فردا همون آقای وزیر کشور تو روزنامه نوشت که این افراطی ها کین تو این کشور!!!!! و اونجا فهمیدیم که چه رکبی خوردیم!"

به دوستی می گفتم ما مذهبی ها تو اوضاع فعلی کشور مقصر هستیم چون خیلی جاها ما با حمایت کردنمون از مسئولین بی لیاقت جمهوری اسلامی باعث شدیم این اوضاع به وجود بیاد! البته دلیلش اینه که جوی که مسئولین راه انداختن اینه که من اسلام هستم!!!!! یعنی هرکس کاره ای بود تو جمهوری اسلامی مساوی است با اسلام و کسی از بیرون حق ندارد به او چیزی بگوید! حتی اگر آن مسئول حتی چهره ی دینی هم نداشته باشد (که الآن اکثرشون نداند!!!!) مثلا وزیر بهداشت بر کمیگرده میگه کسایی که این فیش های حقوقی رو لو دادن مسلمون نیستند! و اخلاق ندارند!!! یا نعمت زاده در جواب به کمپین نه به خرید خودروی به ظاهر ایرانی (بخوانید فرانسوی!) میگه کسایی که تو این کمپین هستند خائن هستند.

فیزیک و فلسفه ...
ما را در سایت فیزیک و فلسفه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : phyphio بازدید : 103 تاريخ : دوشنبه 29 شهريور 1395 ساعت: 22:35