دیوث سیاسی کیست!؟

ساخت وبلاگ
یا لطیف

یک دیالوگ امروزی!

یک نفر خطاب به یک دزد: دیوث دزدی نکن!!!!! 

 جواب دزد: دیدید مردم به من گفت دیوث! چقدر بی ادبه!

چند وقت پیش جملاتی از هیتلر نوشتم که تقریبا 80 سال پیش گفته بود دموکراسی یعنی آنقدر احمق باشی که وقتی شما را غارت می کنند سکوت کنی! اگر بگویی شما دیگر حق ندارید ملت ما را غارت کنید اونوقت شما بد و بی ادب هستید و اوضاع بد می شود!

[ ابراهیم فیاض: کشور بر اساس شارلاتانیسم اداره می‌شود!]
فیاض زاهد گفته است: [بخش خصوصی و دولت در این شرایط اصلا رضایتی به ماندن نخبه ایرانی در داخل کشور ندارد؛ چرا که کشور بر اساس شارلاتانیسم و فرصت طلبی اقتصادی چرخیده می شود. هر دوره ای چندین مفسد اقتصادی به مصلحت دستگیر می شود؛ در حالی که دستگیری همه آن ها انجام نمی گیرد و تعداد آن ها بیش تر از این زندانی ها است. حال در این وضعیت که متفکر در صورت ماندن در ایران بیکار و افسرده خواهد شد، چرا در داخل کشور بماند؟]

با این مقدمات یه داستان می خواهم نقل کنم که خودم تازه فهمیدمش! چند وقت پیش عارف (بعد از انتخابات مجلس) پیش مراجع قم رفته بود و در دیدار با آیت الله جوادی آملی با جملاتی از ایشان مواجه شده بود که بعدا برای کم کردن اثر جملات ناب ایشان یک سری حملات دسته جمعی در سایت ها و رسانه ها به ایشان صورت گرفت که بی ادب هستید و فلان و بهمان و معنی فقه سیاسی و فقه دینی را نمی فهمید و از این طور چیزها. حال این جملات چه بودند که اینها اینطور بر آشفته شدند!!!!! در واقع ایشان مدیران بی لیاقتی که در دل ساختار این کشور لانه کرده اند و فقط بلدن واردات انجام بدن و هم تولید کشور رو زمین گیر کردن و هم اقتصاد رو و هم بیگانه را به داخل کشور راه داده اند را دیوث سیاسی خطاب کردند! که کلمه ی درستی هم هست!

آیت الله در بخشی  از سخنان خود از ورود کالاهای قاچاق به کشور و واردات بی رویه به شدت انتقاد کرد و گفت: کشور را پر از کالاهای وارداتی کرده اید و بعد از تولید سخن به میان می آورید؛ جلوی کالای قاچاق را بگیرید سپس خواهید دید که اشتغال ایجاد می شود و بیکاری از جامعه رخت بر خواهد بست.

 آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه واژه ای به شکوه و عظمت «غیرت» کم دیده ام، بیان داشت: در غیرت باید سه عنصر جمع شود تا آن را بسازند؛ عنصر اول غیرزدایی است به این معنا که اجازه ندهیم بیگانه نفوذ کند و خودمان هم در کار دیگران تجسس نکنیم.
 
آیت الله جوادی آملی با بیان اینکه دیاثت یا اخلاقی است و یا سیاسی عنوان کرد: کسی که بیگانه را راه می دهد دیوث سیاسی است بیگانه را در حریم خود راه دادن و وارد حریم غیر شدن با غیرت سازگار نیست.
 
این مرجع تقلید با تأکید بر اینکه غیرت دارای سه عنصر معرفت هویت، غیرزدایی و دیوث زدایی است، ابراز داشت: این همه منابع غنی در داخل کشور داریم اما بعد می رویم گوشت و لبنیات از برزیل می آوریم. تسطیح کردن این همه خاک انرژی هسته ای نمی خواهد، پول و سم هم نمی خواهد بلکه فقط عرضه می خواهد و خواهید دید که گوشت و لبنیات هم ارزان می شود این مسأله جدی است.
 
او ادامه داد: مردم کارشان تمام شد اما اگر ما هم بگوییم کارمان تمام شد او در کمین است و خود در قرآن فرمود: «اگر دیر بجنبید شما را می برم و عده دیگری می آورم»
 
آیت الله جوادی آملی مسأله بعدی حائز اهمیت را رهبری جامعه دانست و گفت: اگر رهبر علی بن ابیطالب هم باشد وقتی مردم و او کنار هم نیایند شکست قطعی است. بنابراین اینچنین نیست که کشور با معجزه اداره شود بلکه نیازمند رهبری خوب است. دشمنان آن روز مروانیان و امویان بودند که با دشمنان امروز که صهیونیست و اسکتبار جهانی هستند خیلی تفاوت دارند. دشمنان امروز حریص تر و رذل تر هستند.
 
این مرجع تقلید ادامه داد: اگر ما و مردم کنار هم نباشیم و بگوییم تو نباشی اما من باشم این یک غده است. صهیونیست و آمریکا بدتر از مروانی و اموی هستند اما وقتی همه چیز را به خداوند واگذار کردیم او خود می فرماید کارها را برای شما آسان می کنم.
 اینچنین نیست که مردم در صحنه رأی دادن حضور داشته باشند بلکه مردم ستون سیاست هستند.
همچنین ایشان به سخن دیگری از امام علی (ع) اشاره کرد و افزود: حضرت علی (ع) خطاب به مالک فرمود: «برای این انقلاب نکردیم که آزاد شویم ما بنده خدا هستیم و حساب و کتابی در کار است ما غدیر را نیاوردیم که آزاد شویم این دین اسیر سقیفه بود و من آمدم دین را آزاد کردم؛ غدیر را کنار گذاشته و سقیفه را آوردند و ما آمدیم دین را آزاد کنیم.» ایشان از برخی منیّت ها در جامعه انتقاد کرد و گفت: جایی که سخن از من و ماست آبروریزی است. دین آمده به ما بفهماند که مرگ پایان کار نیست بلکه از پوسته درآمدن است. تمام مشکلات از این منیت هاست.
 
در قرآن کریم فقیر، گدا نیست فقیر ملتی است که جیبش خالی است و ستون فقرات او شکسته است مگر ویلچری را با سفارش می توانید سرپا کنید؟ در بخش هایی از قرآن کریم آمده است که «ملتی که جیبش و کیفش خالی است چاپلوس است.» چگونه می خواهید با سفارش اقتصاد مقاومتی را عملی کنید؟ قیام یک ملت به داشتن اقتصاد صحیح است.
 
فیزیک و فلسفه ...
ما را در سایت فیزیک و فلسفه دنبال می کنید

برچسب : نویسنده : phyphio بازدید : 199 تاريخ : دوشنبه 29 شهريور 1395 ساعت: 22:35